Helaas deze cd is uitverkocht.

Band Cheeerz
Titel Live
Musici Willem Ligthart - Piano, vocals & mouthharp
Hans Tonkes - Bass, vocals
Wouter Kiers - Tenorsaxofoon
Ron Tromp - Drums
Nummers Componist
1. Shuffle the Buffle Cheeerz
2. Watermelon Man H. Hancock
3. Rockin' the Boogie W. Ligthart
4. His Latest Flame Shuman, Pomus
5. Let the Four Winds Domino, Bartholomew
6. Stuck on You Schroeder, Mcfarland
7. Caledonia F. Moore
8. Everywhere Calypso S. Rollins
9. Tequila Rio, Salver
10. Always on my Mind Thompson, James, Christopher
11. Crazy Little Thing - MP3 F. Mercury
12. Burning Love Linde
13. Angelina/Zooma Zooma Roberts, Fisher, Citarella, Prima
14. Demasiado Corazón W. DeVille
15. Just a Gigolo / I Ain't got Nobody Gassuci, Ceasar, Williams, Graham
16. Still the Same B. Seger
17. Oh Marie Dicapua, Prima
18. Jump, Jive & Wail L. Prima
Opgenomen door Netrecords, september 2005
Opgenomen september 2005 in Jazzcafé The Duke
Uitgebracht 24 mei 2006
Geproduceerd door Cheeerz
Liner notes Jan Hupkens
Grafische vormgeving Maarten Kruijswijk
Uitgebracht bij 16MB Limited Edition Records
Oplage 300
Catalogusnummer 300105